Непознати неща , с които не сте били запознати относно летните гуми

December 19, 2018
0

Непознати неща , с които не сте били запознати относно летните гуми

Огромната важност на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на превозното средство и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътната настилка – летните гуми имат безмерно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните особености . Статистиките обозначават , още много купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от каталога на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-големите и успешни марки в интернационален аспект . Още от основаването си през 1967 година, фирмата се развива трайно в тон с най-актуалните технологии и тенденции на пазара, за да осигури спокойствието и безопасността на шофьорите. Различните вариации летни гуми на Maxxis съдържат разнородни специфики и приоритети . Част от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в изключително трайни , и имат относително дълготраен живот, даже и при неравномерно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите цеви и раменните блокове повишават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с практичен каркас, които подобряват контрола и солидността на пресечен терен.

Намерете летни гуми 1
Намерете летни гуми

Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат обемни цеви за оттегляне на водата и проводници по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този вид летни гуми притежава допълнително голям скоростен индекс и развита трайност на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от сигурност при екстремни условия .

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три съществени надлъжни тръби върху предпазителя, които оптимизират отводнението и возенето по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което смекчава звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Независимо от това , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така оптимизира сцеплението при влажна настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна усъвършенстват стабилността при голяма скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Ключовите преимущества на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, ограниченото консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и навлажнени пътни платна. Летните гуми подсигуряват необходимата производителност при  всички без изключение режими на потребление.

Разновидности летни гуми 2
Разновидности летни гуми

Специалистите от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви предоставим безброй елитни избори, и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-бързия и елементарен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от автомобилните ни сервизи, ситуирани на територията на цялата държава .

Летни гуми на производителя SYRON

Безпредметно е да се питате или тревожите за това какъв вид летни гуми да предпочетете , тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате спокойствие и класа. Летните гуми на фирмата SYRON включват безкрай предимства превъзходства на съответните условия пред останалите конкуренти. Очебийно е , че нерядко на пътната настилка има възможност да се породят неподозирани и неподходящи ситуации.

Летни гуми SYRON – допълнителни предимства

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още редица приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни прорези, които осигуряват спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; полегати, кълбовидни раменни повърхности, които се засягат незначително от улицата и с които се прецизира движението и се ограничава заплахата от някакво голямо деформиране ; иновативната сликова смес, която отпимизира шофирането на влажна и суха настилка; резултатен дизайн, с помощта на който се реализира отмерено разположение на напрежението при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на фирмата SYRON притежават други любопитни и основни отличителни белези . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-хубаво сцепление в изненадващи обстоятелства; системата, която ограничава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено претоварване и рязко спиране – това са все неща, които купом с изредените по-рано такива, правят предложителя на съответните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи успешно с най-внушителните марки в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до минимални стойности . Това дава шанс за по-мащабен пробег и по-ограничен разход на гориво.

Голямо разнообразие летни гуми 3
Голямо разнообразие летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват безупречно сцепление и маневреност и осигуряват по-бързо прекосяване по тестовата отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и мокро ; по-мащабни външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които скъсяват спирачния път, главно при висока скорост; разтеглива жилка на коланите, които обезпечават по-успешна обратна връзка с шосето и прецизно придвижване . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , щом като става дума за сцепление и прецизност на возенето – това ги поставя в позиция на прекрасен избор за моменти, в които се иска върховно представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават верни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират обещанието на фирмата да създава вълнуващо усещане от возенето . Вида съдържа обхват от 17 инча до 21 инча.

Каталог летни гуми 4
Каталог летни гуми

Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават значително по-доброкачествено износване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и мокри пътни настилки , съдействайки на водачите да контролират ситуацията и да се любуват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхност и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Независимо от това , модерната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават оптимизирано сцепление по време на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и едновременно олекотена. Вида включва 41 типа от 17 до 20 инча.

Изключително добри летни гуми 5
Изключително добри летни гуми

За да завършим темата

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за нашата страна и ви предоставаме много висококачествени и достъпни оферти ! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен идеите ни за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изберете нашите  летни гуми 6
Изберете нашите летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 7
Изберете нашите летни гуми
Намерете летни гуми 8
Намерете летни гуми
Повече за  летни гуми 9
Повече за летни гуми

Огромната важност на летните гуми
Летни гуми от каталога на доставчика Maxxis
Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech
Специалистите от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летни гуми на производителя SYRON
Летни гуми SYRON – допълнителни предимства
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно производителя Dunlop
Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
За да завършим темата

Comments & Reviews