Мезотерапията – идеална техника за лице и тяло

December 12, 2018
0

Мезотерапията – идеална техника за лице и тяло

По принцип технологиите по мезотерапия биват две главни разновидности – за лице и за всичко останало. Като мезотерапията за главата е подходяща към подобряване и стимулиране на лицевата част, давайки ѝ по-здрав и хубав образ. От друга страна, мезотерапията за тяло притежава и други положителни предимства, например стимулиране горенето на мазнини. Най-добре в следващите редове да разгледаме най-важните сведения, които е добре да познавате за различните видове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросната мезотерапия работи за лицето ви, шията и деколтето. Целта е да поднесе на тези зони търсените субстанции . Поради каква причина е необходима мезотерапията за вас? Добре е да знаете, че с остаряването по кожата се заформят най-различни белези на годините. Именно те представляват по принцип разпускане на кожата, намаляване на нейната младост, промяна на тена и, уви, появяване на бръчки. Мезотерапията ще ви помогне да избегнете същите неприятни последствия и да удължите здравословния и привлекателен външен вид на вашата физиономия. Следствията от избора на мезотерапията за лице съдържат дълго пълно ободряване на кожата, махане на фини бръчки, а също и премахване на неприятните торбички и тъмни кръгове около очите. Представяме ви чудо, помагащо на лицевата кожа да изглежда приблизително до свежо.

2. Мезотерапия за тяло – вече знаете, мезотерапията за вашето тяло е различна от подходящата за лице по своето предназначение и приложения. Въпросната процедура е полезна кардинално към смъкване на мазнините и постигане на желаната част от вашето тяло в искания вид и размер. Въпросният процес действа чрез въздействие към алфа – и бета – рецепторите на клетките в подкожните мазнини. Можем да ви опишем изключително лесно как по-точно действат гореспоменатите рецептори. Нека кажем, че те имат функции като начална и крайна врата за мазнините. Иначе през алфа – рецепторите въпросните клетки взимат мазнини за запасяване, докато бета – рецепторите изкарват мазнините в случай, че имаме нужда от още количество енергийни сили . Точно тук се притича на помощ мезотерапията като практика. Инжектираните чрез мезотерапията нужни вещества стимулират дейността на бета – рецепторите по отношение отърваване от на мазнините и освен това спират повторното завръщане на мазнини в тялото чрез алфа – рецепторите. По този начин се реализират редица очаквани за нас резултати. Съобразно областта на приложение на мезотерапията, въпросните полезни резултати е възможно да притежават затягане и оформяне на коремчето, областта на бедрата, задника или мускулите на ръцете. Освен всичко, чрез мезотерапията ще се гарантира изглаждане на целулита и намаляване на размерите на тялото ни. Така че ако се стремите към хубаво и здраво тяло, мезотерапията ще ще спомогне за реализация на нужните параметри.

Въпросите, които всеки задава за мезотерапията

Решили сме, че завършваме и с най-редовно питани въпроси за мезотерапията, които по-често получаваме от нашите клиенти. Всички касаят същността на цялата технология по мезотерапия, неприятните ефекти и риска за прилагането ѝ , както и качествата на употребяваните в нея вещества. Разберете в следващите редове цялата информация, която трябва да знаете за мезотерапията.

Особености на мезотерапия 1
Особености на мезотерапия

Какви са противопоказанията за доверяване на мезотерапия?

Както при голяма част от всички сеанси, за мезотерапията също са известни някои рискованости. Става дума фактически за специфични ситуации: жени, които са бременни и кърмачки, болни от рак и получаващи системно сърцебиене или припадъци. При тези случи не е препоръчително използването на мезотерапията като вариант. Освен всичко тук влизат и някои други случаи, за които без отлагане трябва да говорите с вашия специалист. Част от тях са например съществуващи алергии или пък програма на лекуване със съдоразширяващи. Ако вие сте в тези ситуации, говорете с лекаря, за да успеете да обмислите екипно вариантите и рисковете при предполагаемо слагане на процедура по мезотерапия.

Разновидности мезотерапия 2
Разновидности мезотерапия

Мезотерапия – няколко полезни съвета

Приготвили сме няколко препоръки за моментите, в които ще се подлагате на мезотерапия. Тези съвети се отнасят до това какво е необходимо и кое не бива да се реализира предварително и след мезотерапията, а и с начините за по-голямо разтегляне на следствието от процедурата. Предлагаме ви главните ни напътствия към всички, спрели се на мезотерапията:

– задължително медицинско заведение – ето го първия и всъщност най-смислен съвет, който се отнася до мезотерапията, на който да обърнете внимание. Мезотерапията е наложително да се случва само в при лекари специалисти или специализирани медицински центрове. Не се заблуждавайте от това, че манипулацията се прави много бързо и без проблеми. Спомнете си, че говорим за личното ви здраве и личната ви красота, и не трябва да се предоверявате на съмнителни лица.

– повече информираност – не се двоумете да задавате въпроси и да поискате максимално много инфрмираност по отношение на манипулацията по мезотерапия, която сте избрали да ви бъде сложена, и откриващите се в нея продукти и съставки. Ако ви е известно всичко което ще се случи, перфектно за вас. Препоръчително е да поискате информация що за продукти ще ви бъдат сложени. Поискайте да знаете дали продуктите са купени директно от производителя или оторизирани подизпълнители, както и какъв е гаранционният срок за качеството на съставките им. При положение че практиката по мезотерапия действително се прави в съответствие с водещите модерни стандарти в въпросната област, съответните специалисти не би трябвало да имат нещо против да откликнат изчерпателно на всеки ваш въпрос.

– не се подлъгвайте по разходите за мезотерапията – ако все пак ви намекнат за успешна мезотерапия на цена, която е твърде ниска от другите в тази сфера, помислете дали всичко си струва. Нашият екип ви съветваме да не позволявате да занижават качествената процедура по мезотерапия, понеже това впоследствие е възможно да доведе до поява на неискани и даже опасни последици за здравето и красотата.

– тъкмо преди мезотерапията – намират се някои субстанции, които е препоръчително да не се използват точно преди правенето на процедурата по мезотерапия. Разбира се, с „директно“ в контекста наблягаме на 24 часа преди самата процедура. Какви са тези забранени за употреба вещества? За начало са аспирина и всякакви вещества за съдоразширяване, но и всякакви алкохолни напитки. В някои случаи приемането на непрепоръчителни вещества преди мезотерапия поражда неприятни следствия за здравния ви статус.

– буквално след мезотерапията – след правене на техниката по мезотерапия, също е нужно да следвате някои правила и позитивни решения. За начало, часове след приключване на мезотерапията не слагайте грим. Къпането и също така намокрянето на третирания участък за пореден път е грешка. Другата ни препоръка към всеки клиент е валидно за повече време, което ще рече два дни и две нощи два пъти по 24 часа след завършване на практиката по мезотерапия. Постарайте се тогава да не се подлагате на тренировки или да предприемете прекалени претоварвания , които ще доведат до пигментаци на лицето, а и да не ходите на каквито и да е горещи процедури сауна, парна баня.

– подарете си продължителни ефекти – както обяснихме, получаването на устойчиви резултати от практиката по мезотерапия сериозно се влияе от вашите персонални постъпки и навици. Удължаването на ефекта от мезотерапията е крайно неразделно от внимаването в професионални хранителни диети, опазването на добро физическо състояние и без изключение стриктен здрав живот. За повече инфо в посока добрите практики след финализирането на процедурата по мезотерапия, се обърнете към специалист, който вие решите.

Най-добрите оферти за мезотерапия 3
Най-добрите оферти за мезотерапия

Съществува ли опасност от появяване на неприятни ефекти от мезотерапията?

Мезотерапията не представлява риск от оформяне на тежки алергични реакции за клиента. По принцип техниката по мезотерапия се извършва с много малка игла, елиминираща опасността за забелязващи се и трайни наранявания на човешката кожа. Е, има вариант, в който може да се видят незначителни зачервени участъци, сини точки или засилено усещане на третираната кожа. Но имаме предвид недълги реакции, които в цялости се махат едва за няколко дни. За реакция на непоносимост въобще не може да става въпрос, затова защоро в мезотерапията се работи с хиалуроново вещество, витамини и други подхранващи вещества, които са тотално неопасни за човека и се усвояват от него много добре.

Оферти за мезотерапия 4
Оферти за мезотерапия

Мезотерапия – предстоящият успех на разкрасителните процедури

При условие че сте се почудили какво е мезотерапията, на момента ще ви разкажем – мезотерапията се явява неголяма, но качествена инжекция, която помага на човек да преодолее какви ли не неблагоприятни състояния на кожата – стартирайки от остаряването и отслабване, и стигайки до проблеми с акне, целулитна кожа, натрупване на мастна тъкан и др. Ето как накратко лесно бива обяснена тази все по-популярна дейност, която е получила названието мезотерапия, но какво наистина истината за мезотерапията? Тя е безболезнена за всеки дейност, при която на лекуваното място на човешката кожа се добавят ценни субстанции. Мезотерапията без притеснение е позволено да се озаглави предстоящия успех на разкрасителните процедури, тъй като дава доста по-добри резултати за разлика от близки техники на пазара. Чрез комбинацията от важни вещества и минерали, мезотерапията ще даде своя принос за изчистване на кожата, в комбинация с сбогуване с всички нежелани различни образувания по нея.

Най-добрите оферти за мезотерапия 5
Най-добрите оферти за мезотерапия

На колко на брой манипулации по мезотерапия е добре да се доверим?

Най-често манипулациите по мезотерапия се случват в групи от до три за лицето и минимум 4 и максимум 10 за тялото . Естествено, прецизното количество на същите практики е обвързан сериозно от вашите индивидуални изисквания и различия. Времевата пауза между процедурите по мезотерапия варира от 7 до 21 дни. След завършване на съответния сеанс по мезотерапия с предварително ясните на брой практики, нова се прави поне след шест месеца. Сериозно изговорете с медицинския специалист количеството на практиките по мезотерапия и най-вероятните крайни резултати. И уточнете програма за тяхното правене, съответстваща както на вашата програма и условия, но също и на нуждите за функционалност на мезотерапията.

Разновидности мезотерапия 6
Разновидности мезотерапия

Каква роля има хиалуронът в мезотерапията?

Както неведнъж споменахме до този момент, едновременно с всички ценни субстанции, в мезотерапията се употребява и хиалуронова киселинна субстанция. Тази киселина се счита за много чудесна алтернатива не изключително за мезотерапията, по същия начин и за най-различни терапии в козметичната индустрия. Налице са немалко причини за това. Като начало, хиалуроновата киселинна субстанция е категорично органична субстанция, която се синтезира от нашето тяло в нормално състояние. А съшо същата се състои от характерни качества относно задържане на хидратацията на кожата, връщане на еластичността ѝ и отлагане на състаряването. Ето принципните качества на хиалуронът, правещи използването ѝ в мезотерапията толкова ефективно за всички:

1. Не е опасна за хората – хиалуроновото вещество се явява вещество, произвеждаща се в телата ни. Това прави нейното поставяне заради мезотерапията доказано безобидно. Киселината се приема изключително лесно от нашите тела и не води до никакви тежки реакции от алергии или други странични ефекти. А защо реално/ Но всъщност защо е нужно на нас слагането на хиалуронова киселинна субстанция с мезотерапия или други медицински процедури? Уви, с всяка следваща година синтезирането на хиалуронова киселинна субстанция, за който говорихме, осезаемо се ограничава. По този начин влияе зле на вида, еластичността и овлажняването на кожата. Добиването на повече хиалурон чрез мезотерапията действа за пазене на младостта на кожата и справяне с различни несъвършенства на кожата.

2. Бързи и ефикасни последствия – инжектирането на хиалуроновото вещество в мезотерапията и всички други козметични манипулации носи скоростни и полезни постижения за дадения човек за вида на кожата му. Тези навременни и ефективни резултати са гарантирани при различни приложения на хиалуроновото вещество в такова направление. При положение че се говори за цялостно обновяване на кожата, нейната по-добра хидратация или пък премахване на неизбежните знаци на времето, хиалуроновата киселинна субстанция ще бъде полезна. Точно тези свойства на хиалуроновото вещество я превръщат в желана и използвана в процедурите по мезотерапия. Бъдете убедени, че мезотерапията с хиалуронова киселина ще ви носи бленуваните последици и ще усъвършенства значително цялостния изглед на третираната кожа.

3. Продължаване на положителния ефект – следващо категорично полезно последствие на хиалуроновата киселинна субстанция, доказващо я като изключително идеална за мезотерапия и всички други козметични процедури. Безспорното действие на киселината с хиалурон върху кожата ни се запазва за много удължен период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След завършването на споменатото време, без никаква опасност може да се извърши повторна процедура по мезотерапия или друга процедура на козметиката със съдържание на киселина с хиалурон, за да се запази силният и красив външен вид на кожата.

4. Просто и неусетно инжектиране – накрая, процесът по вкарване на хиалуроновото вещество в организма ни е безспорно елементарен и също без болезненост за човек. В повечето ситуации той се разполага в рамките на 10-15 минути. Макар и да говорим за мезотерапия, лицеви филъри или всякакви практики с участието на хиалурон, няма наличност на сериозни болки или неприятни действия за човек. Както споменахме, единствено може да чувствате боцкане или усещане за повече топлина на мястото. Тези реакции , естествено, заглъхват скоро след спирането на манипулацията.

При нас в Мезотерапия ЕООД ще бъдете напълно спокойни за ефикасността и сигурността на осъществяваните сесии по мезотерапия. Нашите специалисти се отличават с богата квалификация и голям опит в тази област, а използваните изделия за мезотерапията, са задължително от най-високо качество. Повярвайте на Мезотерапия ЕООД и ще имате идеални ефекти относно привлекателния и запазен външен вид!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Изберете мезотерапия 7
Изберете мезотерапия
Плюсове на мезотерапия 8
Плюсове на мезотерапия
Разновидности мезотерапия 9
Разновидности мезотерапия

Въпросите, които всеки задава за мезотерапията
Какви са противопоказанията за доверяване на мезотерапия?
Мезотерапия – няколко полезни съвета
Съществува ли опасност от появяване на неприятни ефекти от мезотерапията?
Мезотерапия – предстоящият успех на разкрасителните процедури
На колко на брой манипулации по мезотерапия е добре да се доверим?
Каква роля има хиалуронът в мезотерапията?

Comments & Reviews