0
December 9, 2018

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – информация за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А фирмата , която показва дрехи jack and jones по принцип ? Не обръщайки внимание на това, че в държавата ни фирмата да не е сред най-разпознаваемите, си струва да се запознаеш по-добре с артикулите й и да намериш най-подходящите сред тях, които подхождат на твоя собствен стил и начина, по който усещаш света !

Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии

От създаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са преминали през 5 автономни линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, те имат за цел да съберат на едно място абсолютно всички стилове , възгледи и идеи , но се разграничават един от друг, за да са подходящи за разнообразните вкусове и визии .

Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки един сезон

Дрехите Jack and Jones са подходящи за различните сезони – произвеждат се оригинални модели от съвременни и многообразни платове блузи с къс ръкав и ризи, в разнообразни гами или с добавени орнамента, популярни в съответния етап на налагане на пазара на линията дрехи. Точно за тази колекция дрехи Jack and Jones, компанията работи в тясно съдружие с много малък на брой обичащи работата си снабдители, които осигуряват максимално добро качество на продукта преди да стигне до пазара. Посредством колективното им сътрудничество, дрехите Jack and Jones се превръщат в нужни за облеклото на всеки съвременен човек, подходящи за всеки един повод . Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже със съвременен лайфстайл и елегантен външен вид – точно такива, които се придържат към класическата линия, но в по-модерна и тренди комбинация .

Каталог дрехи Jack And Jones 1
Каталог дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са подтикнати от градската поп култура – стилът е интересен и много различен , от него струи веселие, а вдъхновението за тях е провокирана от най-съвременните трендове . Те са висококачествени и комбинират в себе си съчетания от цветови гами и начини на обличане, даващи ти шанса да приспособиш абсолютно всяка визия така, както ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и смели , които отиват на онези , които не се боят да се откроят сред останалите . Отправени са към креативните мъже , които много често комбинират всякакви стилове в елементите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни дрехи, като тениски с щампа , блузи за всеки ден , суитшърти и дънки .

Каталог дрехи Jack And Jones 2
Каталог дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в градската улична култура . Характерни за тях са многото изображения, които наподобяват улични рисунки, използвани при изработката им, и иновативните детайли . Използваните материи са с високо качество , а основните цветови палитри – изчистени , за да могат орнаментите да изпъкнат по-отчетливо . Линията дрехи Jack and Jones Core комбинира формалната и ежедневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с изобразени графики , суитшърти , обувки и тънки пуловери. Иновативната визия на дрехите Jack and Jones се постига с помощта на изрязани шевове и други технически елемента , неголяма палитра от цветове, неутрални нюанси, комбинирани със смели , изпъкващи цветове, които грабват окото и безсъмнено не остават без внимание. Серията дрехи Jack and Jones Core отговаря на интереса на младите мъже , които се интересуват от модата . Начинът на живот в града и активният начин на живот ясно се вижда, като се съди по стила им на обличане.

Изберете дрехи Jack And Jones 3
Изберете дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се старае да представи максимален комфорт за ежедневието , без, разбира се, да не обръща внимание на отличното качество на материалите , които са нужни за тяхната изработка . Именно сред точно тези дрехи Jack and Jones попадат спортните предложения на марката , които навярно ще провокират интереса ти ! Вдъхновени от активния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са удачни за всякакви климатични условия през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще бъдат подходящи за мъжете , които държат на добрата изработка и удобството , водят активен начин на живот , но не не могат да пренебрегнат стилната визия . Всички дрехи Jack and Jones от точно тази линия са подходящи за дейности навън и в парка, а прибавените детайли са иновативни и целят да ти помогнат в най-голяма степен , когато си в точно такава среда .

Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в ЕС , но и в целия свят

Както успя да узнаеш и в предишния ни материал, насочен към бранда , дрехите Jack and Jones съумяват да спечелят авторитет не само в Европейския съюз , но и навсякъде по света. Марката поддържа партньорски връзки с редица компании , които са обединени от еднакви идеи и споделящи съизмерими ценности. Дрехите Jack and Jones са предназначени към младите и работещи хора, точно като теб, които се съобразяват с модните тенденции и се стремят стилът им да отговаря именно на тях. Продуктите им съчетават изчистената визия с модерните към настоящия момент трендове , за да бъдеш на тяхна страна за постоянно , като почитател и поддръжник .

Изключително добри дрехи Jack And Jones 4
Изключително добри дрехи Jack And Jones

В първите години дрехите Jack and Jones са предлагали главно дънки

В началото след създаването на компанията , дрехите Jack and Jones са преди всичко дънки, защото денимът вече е неизменно установен на международните ниши и се произвежда в най-разнообразни разновидности . И до днес , те се предлагат в многообразни цветови гами и нюанси , с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен скъсани, по-прилепнали за краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните видове „regular fit“ и т.н.. Това е и подходът, с който марката съумява да се утвърди на световния пазар и да се позиционира до другите големи дънкови производители . В последните години , фирмата налага на пазара линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин водещата идея на дънковите облекла и цели да ги направи по-достъпни за всеки човек . Основното , което е важно за компанията, е преди всичко високото качество, впечатляващият дизайн и майсторството на изработка.

Намерете дрехи Jack And Jones 5
Намерете дрехи Jack And Jones

Открадни нещо за визията си

Съумяхме ли да провокираме твоето внимание ? Много очакваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към употребяваните тъкани и създадените орнамента, за да биват валидни за всичките начини на обличане и уникалната индивидуалност, която да ти се хареса и да избереш сред многото оферти. Фирмата истински заслужава да бъде оценена и в България по способа, по който се е утвърдила и в другите страни .

Вижте още повече наши артикули и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 6
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 7
Невероятни дрехи Jack And Jones
Каталог дрехи Jack And Jones 8
Каталог дрехи Jack And Jones
Изключително добри дрехи Jack And Jones 9
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Понастоящем дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии
Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки един сезон
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Линията дрехи Jack and Jones Core
Стилът дрехи Jack and Jones Tech
Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в ЕС , но и в целия свят
В първите години дрехите Jack and Jones са предлагали главно дънки
Открадни нещо за визията си

Comments & Reviews