1
August 13, 2018

seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В GOOGLE

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД отвежда стотици страници на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн търговията им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира и вашия сайт на първи места, значи сте на правилното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google съумя да премести Apple от първото място в ранглистата на най-доходоносните компании в света. И разбирате ли защо? Благодарение на Adwords! За изминалата година 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 произлизат от уебсайтовете в AdWords. Това са вашите разходи и инвестициите на всички малки и големи фирми, които не само дават пари на Google, но и печелят клиенти от това.

Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Интернет продажбите са от изключително значение за всяко предприятие! За 2017 г. 1 100 000 българи са купували стоки онлайн, а извършените покупки за миналите 4 години са драстично повече – с 230%! И тези цифри ще продължават да се покачват докато се доближат до резултатите в САЩ, където 1 от всеки осем щатски долара е похарчен за покупки на стоки онлайн!

Но дори и да не продавате онлайн, Google маркетингът е належащ за вашата репутация – 72% от посетителите търсят данни в интернет преди да пристъпят към покупка, дори и покупката да е от самия магазин.

Вашите потенциални клиенти наистина стоят дълго време във Facebook, затова ангажирайте и този метод за реклама. Но преимуществото на seo оптимизацията е, че когато посетителят ви потърси в търсачките, той вече осъзнава необходимостта от стоката и иска да намери от кого да го закупи – от вашия магазин или от вашите конкуренти.

Нашата роля е да доведем този потребител директно на вашата уебстраница! Без значение дали продавате стоки или услуги, няма значение дали организацията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разбира се, имате възможността да пробвате да приложите насоките ни и сами като следвате написаното на последващите страници. Ако имате на разположение членове на екипа, на които можете да поверите SEO оптимизацията, те задължително трябва да бъдат обучени, да получават помощ и да има кой да следи работата при прилагането на целия проект на SEO оптимизация. Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме със знанията да приложим тези фактори за вашата уебстраница! Първите резултати предполагат сериозно обучение за период поне три месеца и всекидневна работа от поне още три месеца след това.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Съветите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google

За да помогнем на всички тях, ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД издадохме книгата На първо място в Google. Там представяме 252 елемента на непознатия алгоритъм, чрез който Google позиционира уебсайтовете.

Какво представлява SEO оптимизацията?

По какъв начин сайтовете се показват на първо място? Най-добрата новина е, че съществува доказан начин – SEO оптимизацията. Той е в полза за всеки, ще проработи и за вашия уебсайт. Методът е seo оптимизацията.

За да класира вашият сайт на чело, търсачката трябва да намери в уебсайта ключовите словосъчетания, по които посетителите ви търсят. Тези изрази е необходимо да са в описанието, в URL-адреса, в заглавието, в описанието и в името на картинките. Освен описаните Google трябва да открие на страницата ви богато, свързано с продукта и непрестанно освежавано описание, както и линкове към текста от разнообразни използвани страници. Вашата страница трябва да има подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Накратко казано имате нужда да работите спрямо всички 252 стъпки, описани от екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

За какво ви е необходима SEO оптимизация?

AdWords е най-приходният бизнес в света! Но все пак само 15% от трафикът в Google са върху AdWords банерите. Остатъка – 85% от кликовете според Zero Limit Web са върху органичните сайтове.

Ако си мислите: Идеално, значи няма да плащаме на Google – това не е добро решение! Щом уебсайтът ви не се намира измежду топ три – имате нужда да продължавате да употребявате Adwords! Това е факт, защото 84% от клиентите влизат в водещите 3 резултата в SERP, а едва 1% – върху резултатите на листите след първата. Сега вече знаете къде можете да скриете мъртвец – на втора страница в резултатите от търсенето! Вашата уебстраница някъде там ли попада?

В някои случаи сайтът ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един сайт е на първо място в Google, там са привлечени голям брой потребители, макар и това да не генерира неизменно и до по-голям обем сделки. Затова можете да разберете, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също се нуждае от оптимизация – например да обогатите представянето на артикулите, стойностите, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това звучи чудесно, но имате ли идея, че само докато прочетохте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 млн. проверки и са индексирани поне 21 000 новосъздадени уебстраници. Конкурентите ви не спят! Не бива да спите и вие!

Експертите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият сайт има възможността да се появява на първи позиции в Google.

Всеки проект е несравним и същото е валидно за всеки сайт! Затова и вашата страница се нуждае от уникална SEO оптимизация и график, съобразено фирмата ви!

Обадете се на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на контакт 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за позиционирането и на вашата уебстраница на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В GOOGLE
Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Съветите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google
Какво представлява SEO оптимизацията?
За какво ви е необходима SEO оптимизация?
В някои случаи сайтът ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

1 comment

  • Comment

    Great article, thank you. We guess you will find the content we are sharing interesting too, find out more – laminate flooring.

Comments & Reviews