0
August 13, 2018

seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира стотици сайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн продажбите им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на точното място!

През 2017 г. с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google съумя да изпревари Apple от водещото място в класацията на най-доходоносните бизнеси в света. И разбирате ли по какъв начин? Заради Adwords! За изминалата година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 произлизат от рекламите в AdWords. Това са вашите пари и активите на всички малки и големи предприятия, които не само дават пари на Google, но и придобиват клиенти от това.

Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google

За да помогнем на всички тях, ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД съчинихме наръчника На първо място в Google. Там представяме 252 фактора на непознатия алгоритъм, с чиято помощ Google класира уебсайтовете.

Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?

За да сте в течение какво точно се случва в процеса, всяка седмица ще ви изпращаме доклад за корекциите по вашата уебстраница, а всеки месец – отчет за промените по ясни норми за SEO оптимизацията: повишаване на посетителите, подобрение на класациите в Google, количество уникални посетители на сайта, време прекарано на сайта, брой написани и качени на сайта публикации, брой публикувани външни линкове.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Поради каква причина имате нужда от SEO оптимизация?

AdWords е най-доходоносният бизнес познат на човек! Но все пак само 15% от посетителите в Google са насочени към AdWords резултатите. Останалите 85% от посещенията според Zero Limit Web са върху органичните сайтове.

Ако мислите: Страхотно, значи няма да даваме пари на Google – това не е правилно! Щом уебсайтът ви не излиза сред топ три – трябва да не прекъсвате да употребявате Adwords! Това е факт, защото 84% от посетителите влизат в първите 3 уебсайта в Google, а само 1% – върху сайтовете на листите след първата. Сега вече сте запознати къде можете да прикриете труп – на втора страница в резултатите от търсенето! Вашата страница някъде там ли се крие?

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Можете, разбира се да се пробвате да приложите насоките ни и сами като следвате написаното на последващите страници. Ако имате членове на екипа, на които да възложите SEO оптимизацията, те се налага да преминат през тренинг, да бъдат консултирани и да бъдат контролирани при прилагането на цялостния проект на SEO оптимизация. Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да изпълним SEO оптимизацията за вашата уебстраница! Първите резултати предполагат стриктно обучение от поне 3 месеца и делнична работа от най-малко още три месеца след това.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво представлява SEO оптимизацията?

По каква логика уебсайтовете се показват на първо място? Най-добрата новина е, че има доказан метод – SEO оптимизацията. Той е полезен за всеки сайт, ще проработи и за вашия уебсайт. Този модел е seo оптимизацията.

За да покаже вашата уебстраница на първа позиция, търсачката има нужда да открие в уебстраницата ключовите изрази, по които клиентите ви издирват. Тези ключови думи трябва да са в написаното, в URL-адреса, в тайтъла, в описанието и в името на снимките. Освен описаните Google трябва да види на магазина ви богато, свързано с клиента и непрестанно обновявано съдържание, както и линкове към сайта от разнообразни използвани уебсайтове. Вашият уебсайт трябва да има подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Обобщено имате нужда да работите спрямо всички 252 стъпки, обяснени от професионалистите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои ситуации уебсайтът ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първи позиции в Google, там са привлечени голям брой потребители, макар и това да не генерира непременно и до по-голям обем успешни сделки. Затова може да стане ясно, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също трябва премине през промяна – например да обогатите текста на продуктите, стойностите, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това звучи страхотно, но запознати ли сте, че само докато прочетохте този текст за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 милиона търсения и са индексирани над 21 000 новосъздадени страници. Конкурентните сайтове не спят! Не спете и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият уебсайт ще може да излиза на първи позиции в Google.

Всеки бизнес е несравним и същото важи за всяка страница! Именно затова и вашият сайт се нуждае от несравнима SEO оптимизация и график, съобразено компанията ви!

Обадете се на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на телефон 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за извеждането и на вашата страница на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google
Как разбираме какви са резултатите от SEO оптимизацията?
Поради каква причина имате нужда от SEO оптимизация?
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Какво представлява SEO оптимизацията?
В някои ситуации уебсайтът ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Comments & Reviews