0
August 13, 2018

детски рокли

детски рокли

Пролетно настроение в актуалните за сезона за детски рокли

Ще ви запознаем с новата серия детски рокли на бранда , направена от меки и комфортни модели ставащи за ежедневни приключения , както и за официални поводи . Красотата на акцентите ще ви пренесе в приказен свят от фантазии и да се прехласнете по пролетните детски рокли.

Кои са „Точици“?

„Точици“ е бранд модерни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което детето се нуждае . Вече повече от десет години непрестанно ни впечатляват с висококласни и красиви дрехи на добри цени. Както всеки нов сезон и този път новите модели са посветени на детски рокли за младите госпожици и авангардни ансамбли за момчетата .

Детски рокли за най-ранна възраст

От векове назад и до днешни дни роклята е утвърдена образ на женственост и изтънченост . От най-крехка възраст така успяват да ни научат да усещаме себе си чудесните рокли . Десените за деца до навършени 2 години, съчетават живи цветови гами с висококачествени материи , гарантиращи детското удобство . Удивителни са видовете детски рокли с анимационни филмови звезди. Типа рокля с Елза, съвсем като героинята , е широко популярна сред детския свят . Разбира се , имаме оферта и за почитателите на другата екранна звезда – Ана. Типа модел на Ана е от памучни материали и с украшения с къдри около вратлето . За най-голяма ефектност , може да се комплектува с бежаво болеро . Подходящо предложение за най-малката възрастова група са лъскавите детски рокли с цветя изрязани ръкави . Волно разкроени и с копчета от фронтална част, роклите са подходящи за лудите летни забавления .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Ушити с емоция

В подбора на дрехи за външният вид на своя малчоган , родителят създава в него индивидуалност . Затова е нужно мъниците да се чувстват спокойни в постоянните си лудории и премеждия , но също така и изключителни в своята уникалност . Новите колекции са направени с оглед на модерните развития в модата и мнението на клиентите , като се имат предвид днешните необходимости на променливия детски свят. Идването на пролетта ни предразполага да се отдадем на свежест и обаяние от тонове . Превърнете във вълшебница своята малка девойка с представената серия от детски рокли на фирмата .

Изненада за вашето дете

Със закупуването на всяка рокля от новата серия на „Точици“ ще получите , като етикет от вътрешната страна, спомен – лепенка сглобяваща детски пъзел. Картинката е подбрана характеризирайки настроението на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли за ежедневието

Дамите обичат да изглеждат уникални , удачно решение на изискванията са всекидневните детски рокли. Идеален избор се превръща вида с пандели. Изработката е от лен и памук с с най-добро качество, а панделките – аксесоар са изработени по образец на детска картина. Разкроението се спуска фриволно под талията и дава възможност за динамични движения. Невероятно предложение е вида рокля с Мики Маус и пачка . Грабващата окото щампа придава разчупен вид , а балеринката от нежни воали и мек тюл допълва закачливата нотка. Роклята може да закупите в червено, жълто и розово. Пасващ на всекидневните нужди на една малка дама са джинсените модели детски рокли с къси ръкави. С бледо кафеникав тон, омекотена материя и дължина спускаща се до коляното, ще се превърне в любима на всяко момиче . Сътворена за безгрижни детски приключения и танци до безкрай. Не можем да не отдадем внимание и на комбинацията между рокля и гащеризон с пола и колан. Интересен дизайн , украсен с шевици в края на полата, джобче в предната страна и малко разперили криле пеперуди поставени на колана. Изящният розов десен ни говори за класа . Без значение с кой от моделите на всекидневни новата колекцията на марката да ощастливите дъщеричката си вашата дъщеря , ще направите правилния избор .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Загриженост към качеството

Създадени изцяло в родината , с най-класни оригинални материали и феерични тонове и неповторими детайли, детски рокли на марката са пренасящи във вълшебен свят . При желание да разнообразите роклите с още детайли, вижте изложените шапки, очила, чантички и красоти за коса, които са пълен синхрон с пролетните тенденции . Не пропускайте възможността да разгледате и последните пролетни колекции мода за малки мъже .

разгледайте и другите ни категории:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролетно настроение в актуалните за сезона за детски рокли
Кои са „Точици“?
Детски рокли за най-ранна възраст
Ушити с емоция
Изненада за вашето дете
Детски рокли за ежедневието
Загриженост към качеството

Comments & Reviews