Какво трябва да разберем относно различните типове автогуми съобразно вашите потребности

December 19, 2018
0

Какво трябва да разберем относно различните типове автогуми съобразно вашите потребности

Автогумите със сигурност са измежду главните елементи за който и да е автомобил. Вашите автогуми имат службата за реализирането на максимално улеснение и свобода по време на водачеството на автомобила , и обещават защитата от опасности , спрямо автогумите, както на шофьора , така и на останалите околни . За да успеете да изпълните тези планове обаче, най-добре да заложите на сигурните автогуми. В продължението на статията ще разгърнем важните фактори, които е препоръчително да бъдат разгледани под внимание при избирането им . Като допълнение, ще ви предоставим няколко потребни наставления относно последващия процес по монтаж , така че всичко да премине по със сигурност най-добрия и безпроблемен начин за вас.

Идеално ниво

– доброто качество на автогумите и не само, изпълващи в каталога на сайта ни, е сто процента. Асортиментът стоки се закупуват директно от Германия и съответстват на най-модерните Евро стандарти за сигурност и безопасност при шофиране .

Летни типове автогуми

– съответстват идеално на времевите обстоятелства по време на топлия пролетно – летен период у нас . Изделията , от които са направени те, не водят до износване при високи скорости, както и инциденти като последица от прекомерните жеги . Слагайки на автомобила си летни автогуми, бихте могли да бъдете спокойни, че те ще останат в страхотно състояние за доста дълъг етап на употреба .

Всесезонни автогуми Направени с цел да се избегне отегчителната и непоносима за немалко водачи на автомобили смяна на автогумите по два пъти годишно . Макар и да не успяват напълно да компенсират зимните или летните такива, те комбинират голяма част от характеристиките на двата типа и обещават постигането на необходимте нива на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми осигуряват нормалното шофиране през зимата, а от друга – са устойчиви на познатите летни горещини.

Голямо разнообразие автогуми 1
Голямо разнообразие автогуми

Автогуми – работата по монтажа

Съвършено логично след намирането на нови автогуми, настъпва време и за поставянето им на съответното превозно средство. Пристъпвайки към това все още има няколко полезни методи , които би било находчиво да се придържате към . Вижте кои могат да бъдат те в следващите редове :

доверяване на специалисти – монтирането на автогуми е процедура, която е препоръчително да се извършва само и единствено от професионалисти , работещи в професионални сервизи. Не се опитвайте да правите ремонти самоцелно , защото всяка лошо поставена автогума е възможно впоследствие да да бъде последица за някои неприятни злополуки на пътя .

задните автогуми в идеално състояние – задните колела стандартно не се обвързват с волана на превозното средство , което прави сцеплението с пътната настилка доста по-сложно . Затова е хубаво отзад да се сложат най-новите или стабилни автогуми придаващи добър контрол върху автомобила и избягването на сложните възможности в движението .

Повече за  автогуми 2
Повече за автогуми

Заслужаващи си стойности

– в сайта ще се натъкнете на автогуми на неочаквано ниски и изгодни за купувача цени. Нашите експерти всеки ден проследяват тенденциите на родния пазар в в този дух , за да има максимална полза за доверените наши потребители .

Наставления след съставянето на монтажа на автогумите

какво следва – след извършването на монтажа , продължавайте неизменно да наблюдавате състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на очевидни изменения в налягането им, външни следи , странности и такива потенциално неблагоприятни знаци . Ако видите подобни, предвидливо решете проблема , за да се погрижите за безопасността на пътя .

Как да закупите подходящите автогуми?

Наложително е при покупката на автогуми да се вземат под внимание няколко значително важни фактора и характеристики . Тези съображения ще ви помогнат да разберете кои са най-точните и подходящи автогуми за вашето возило. Те стартират от размера и различните показатели на автогумите, и достигат до подкатегории като тяхната цена и роля. В следващите редове натекста ще ви се изясни всичко , което трябва да знаете за съответните фактори , изпълняващи главна роля в процеса на закупуване .

#Важни условия , които да вземе предвид в избора на автогуми

Размер – размерът безспорно е една от важните характеристики, които е наложително да се предвидят . За всеки модел кола си има целесъобразен размер автогуми, обикновено отбелязан в нейното упътване. Не забравяйте да погледнете това упътване и се съобразете с дадените в него параметри. Спирането на неточен за автомобила ви размер автогуми би могло да нанесе някои недобри ситуации при управление, като например прекомерна консумация на гориво , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен индекс – два поакзателя, които също са от важно значение в процедурата на покупка на автогуми. С какво в същност се свързват те? Товарният индекс е показател за тежината, която тази автогума е способна да понесе . От своя страна пък скоростният индекс разкрива до краен предел допустимата скорост за тази автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният индекси извеждат крайните нива при функцията на посочените видове и модели автогуми, с които който и да е управляващ е длъжен да внимава .

Цел – под „функция“ разбираме в каква пътна обстановка най-често ще се движат набелязаните автогуми. Разнообразната обстановка на пътищата е свързана и уникални методи и характеристики от позиция на автогумите. Автогумите, предназначени за действие в градски условия , е хубаво да дават гаранция за по-малки разходи на гориво и максимално кратък спирачен път. Ако нерядко шофирате по магистрали или други главни пътища, значими за покупката на автогуми са тяхната издръжливост на високи скорости, голямото сцепление с пътя и съпътстващия го комфорт при шофиране .

Разноски – напълно естествено колкото по-доброкачествени автогуми имате желание да поставите на своето превозно средство, толкова по-висока цена ще е нужно да платите за тях. Въпреки всичко замислете се стриктно за кой тип автомобил са ви необходими , в какви условия всекидневно ще го шофирате и кои детайли на автогумите са от важно значение за вас. По този начин ще можете да направите максимално удачното и прилягащо ви съотношение между цена и качество при покупката на автогуми.

Разновидности автогуми 3
Разновидности автогуми

Предлагаме ви да разгледате предложенията на фирмата за автогуми

Обърнете внимание на каталога на сайта ни и намерете съответните автогуми за вашето превозно средство ! Вижте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разгледайте автогуми 4
Разгледайте автогуми
Разгледайте автогуми 5
Разгледайте автогуми
Голямо разнообразие автогуми 6
Голямо разнообразие автогуми
Намерете автогуми 7
Намерете автогуми
Намерете най-добрите оферти за автогуми 8
Намерете най-добрите оферти за автогуми
Разнообразие от автогуми 9
Разнообразие от автогуми

Идеално ниво
Летни типове автогуми
Автогуми – работата по монтажа
Заслужаващи си стойности
Наставления след съставянето на монтажа на автогумите
Как да закупите подходящите автогуми?
Предлагаме ви да разгледате предложенията на фирмата за автогуми

Comments & Reviews